De werkwijze van architect Michael de Lange uit Borne

INTERIEUR , BOUWPROJECT NIEUWBOUW, VERBOUW OF WIJZIGING?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek besteed ik ruim aandacht  door goed te luisteren wat uw ( huis) stijl en smaak is. Ik vraag door o.a. naar uw kleuren- en materialen voorkeuren en hoe u werkt. Daarbij zal ik steeds gerichtere vragen gaan stellen. Ik wil graag achter uw ‘ binnenkant’ komen, opdat ik vandaar uit een concreet stappenplan op maat kan voorstellen. In ruimtestudies laat ik u minder ingrijpend tot zeer ingrijpend situaties zien. Ik betrek u al gauw in het creatieve proces totdat we een definitief ontwerp hebben bedacht waar u 100% gelukkig van wordt.

In een optionele volgende fase verzorg ik de bouw  -en interieurbouwbegeleiding eventueel in samenwerkingsverband met een bouwkundig ontwerper en adviseur.  Ik kan als onafhankelijk adviseur namens u offertes aanvragen bij partijen die u zelf voorstelt en/of bij partijen waar ik graag mee samenwerk.

Ik ben proactief betrokken tijdens de uitvoering tot en met de eindoplevering. U heeft maar één aanspreekpunt voor het gehele ontwerp -en bouwproces. Ik zorg voor de juiste bouwtekeningen en communicatie naar de aannemers, installateurs, interieurbouwer, schilders enz.. en bewaak uw budget.

Ik kan de inrichting en styling verzorgen van de bank tot aan de handdoeken, van het buro tot de pennenbakje.  U geeft aan in welke fase u mij wilt inzetten.

Voor de uitwerking en detaillering werken we met speciale programma’s als Sketch up pro, Autocad en Vectorworks. Voor 3D animatie en rendering werken we met verschillende programma’s, afhankelijk van de gewenste kwaliteit.