OVER MIJ

Al meer dan 10 jaar deel ik mijn passie voor interieur en architectuur, eerst in Twente en nu vanuit het prachtige Maassluis. Mijn naam is Michaël de Lange, en ik zie mijn werk niet als slechts ontwerpen; het is een reis door jouw smaak, jouw leven en jouw thuis. Ik noem het soms ‘stijlloos’ omdat ik geloof in de unieke schoonheid van diversiteit.

Jouw huis of bedrijf is niet alleen een plek, het is een weerspiegeling van wie je bent of wat je als bedrijf wilt uitstralen. Mijn ontwerpen zijn doordrenkt van nieuwsgierigheid naar jou als persoon en de bedrijfscultuur waardoor ik ruimtes creëer die niet alleen esthetisch zijn, maar ook de ziel van hun bewoners weerspiegelen en het hart van het bedrijf. Of het nu gaat om een kleuradvies of een totaalconcept, ik streef naar de perfecte balans tussen mijn visie en jouw persoonlijke stijl, zonder het budget uit het oog te verliezen.

Laten we samen een reis beginnen om jouw leefruimte te transformeren tot een plek die niet alleen prachtig is, maar ook echt van jou. Bel me, en laten we de magie van jouw interieur en architectuur ontdekken.

MIJN VISIE

Of het nu gaat om het omtoveren van jouw persoonlijke ruimte tot een oase van comfort en stijl, of het vormgeven van inspirerende werkplekken voor jouw bedrijf, Ik sta klaar om beide werelden te transformeren. Met een achtergrond in interieuradvies, architectuur en projectontwikkeling, ben ik gepassioneerd om zowel jouw huis als zakelijke omgeving te verrijken met doordachte ontwerpen.

Of je nu op zoek bent naar een warme thuisomgeving die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, of naar functionele en esthetisch verantwoorde werkruimtes voor je bedrijf, mijn focus is veelzijdig. Laten we samen de perfecte balans vinden tussen stijl, functionaliteit en budget, ongeacht of het gaat om een persoonlijk project of een zakelijke onderneming.

MIJN WERKWIJZE
INTERIEUR , BOUWPROJECT NIEUWBOUW, VERBOUW OF WIJZIGING ?

Wanneer je met mij in een vrijblijvend kennismakingsgesprek stapt, gaat het niet alleen om ontwerpen, maar om het begrijpen van jouw unieke stijl en voorkeuren. Ik luister aandachtig naar jouw verhaal, graaf dieper in kleuren- en materiaalkeuzes en ga zelfs zo ver als het maken van moodboards om jouw ware ‘binnenkant’ te onthullen.

Op basis hiervan ontstaat een op maat gemaakt stappenplan, waarin we samen kijken naar ruimtestudies die variëren op basis van jouw budget en mogelijkheden. Als onafhankelijk adviseur betrek ik je in elke stap van het creatieve proces. Of het nu gaat om het subtiele verfijnen van een ruimte of een ingrijpende transformatie, mijn doel is om een definitief uitvoeringsplan te creëren waar jij voor de volle 100% gelukkig mee bent. Want jouw tevredenheid staat altijd voorop.