Verbouwen met ML Interieur Architectuur

Intern of extern verbouwen wil je meteen goed doen om een maximaal woongenot te bereiken of multi-functionele bedrijfsruimtes te creeren.   Misschien heeft u een basisontwerp door een architect laten maken of heeft u zelf iets geschetst van een uitbreiding zonder dat er goed is nagedacht over vergunningen, het interieur of de ideale indeling  Vraagt u zich misschien af : Wat moet ik nu met de keuken ?  Klopt die plek voor het kantoor wel ? .Hoe ga ik de woonkamer ‘tijdloos’ inrichten, Is die badkamer wel groot genoeg?  1001 vragen die op u af komen. U zou graag een second opion willen op uw begroting van een onafhankelijk adviseur of wellicht het totaal bouw- en interieurproject uit handen willen geven, …  ?

Vragen waar Michael de Lange u bij kan helpen. Hij ontwerpt vanuit uw’ binnenkant’ naar binnen en buiten. Dat levert verrassende ontwerpen, ideeën en praktische inzichten op waar u op echt op zit te wachten. De combinatie van architectuur en interieurarchitectuur maakt het ontwerp compleet; die prachtige serredeuren in de woonkeuken met haard waar je met vrienden en familie kan eten,  de kantine en receptie die binnen begroting zijn te realiseren en een echte ruime slaapkamer met inloopkast in plaats van een slaapkamer met losse kasten.

In de ideefase en vooronderzoek laten we zien wat echt kan binnen bestemmingsplan of omgevingsvergunning. Alle opties, inclusief wat wel en niet mag binnen de architectonische mogelijkheden. Vertel ons waar u van droomt en we zullen u verrassen.