Speeddate met de binnenhuisarchitect uit Borne

BOUWPROJECT, INTERIEUR WIJZIGING OF VERBOUWING? VRAAG EEN SPEEDDATE AAN.
In een speeddate van 1 uur krijgt u persoonlijk advies. Dat kan gaan over de indeling van uw woonkamer, keuken of badkamer, over een kleurenplan of een verlichtingplan of een uitbouw aan uw woning. Of misschien heeft u een huis gekocht dat afgebouwd of verbouwd moet worden en heeft u nog gee idee waar u die heerlijke woonkeuken kunt creëren.

HEEFT U ADVIES NODIG BIJ EEN BOUWPROJECT, INTERIEUR WIJZIGING OF VERBOUWING? VRAAG EEN SESSIE AAN.
In een brainstormsessie van anderhalf uur krijgt u vrijblijvend persoonlijk advies. Dat kan gaan over de indeling van uw woonkamer, keuken of badkamer, over een kleurenplan of een verlichtingplan of een uitbouw aan uw woning. Of misschien heeft u een huis gekocht dat afgebouwd of verbouwd moet worden en heeft u nog geen idee waar u die woonkeuken kunt creëren.

WAT HOUDT EEN SPEEDDATE INTERIEUR ARCHITECTUUR MET Michael de Lange in?
Michael luistert naar uw persoonlijke wensen en geeft op al uw vragen antwoord. Hij geeft u tips en adressen van leveranciers, maar ondersteunt zijn adviezen ook met ter plekke getekende schetsen op kalkpapier, die u natuurlijk mee naar huis kan nemen. Qua style en ontwerp zal hij zoveel mogelijk proberen uw persoonlijke smaak te integreren.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN ADVIES OP MAAT EN EEN SPEEDDATE  ?
ML heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, uitwerken en volledig begeleiden van nieuwbouw en afbouw of verbouwingen. Door de arbeidsintensieve werkwijze loont het zich in het algemeen om een dergelijk plan te laten maken bij een totaal verbouwing- of afbouwbudget vanaf € 30.000,- of een nieuwbouwbudget vanaf 150.000,- (er zijn natuurlijk uitzonderingen, bijvoorbeeld een zeer exclusieve badkamer of keuken). Een apart onderdeel van het proces van een dergelijk compleet plan is de brainstormsessie die Michael de Lange of één van zijn bouwkundige collega’s altijd met zijn team heeft. Omdat er steeds meer vraag komt naar ‘alleen een creatief idee’, ook voor kleinere verbouwingen of alleen verandering van interieur, heeft Michael de Lange besloten om op afspraak in de studio of locatie deze brainstormsessies te houden. Kosten € 99,00 per speeddate. Schrijf nu in klik hier ( link naar contact met verwijzing aanvraag ) Indien u besluit om een ontwerp verder te laten uitwerken worden de kosten van de sessie verrekend.

Gratis interieuradvies.
Hou dit in de gaten. Regelmatig staan hier acties voor een gratis interieuradvies bij u thuis of in de studio.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van ML Interieur Architectuur

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze werkzaamheden en inspirerende projecten? Meld u dan aan via onderstaand formulier en wij sturen u de nieuwsbrief regelmatig toe.

Nieuwsbrief aanmelden