VERBOUWING – woonkamer, keuken, hal en tuin

WOONHUIS VRIJSTAAND Enschede

Disciplines : ontwerpen, verbouwen, bouwmanagement, kleur- en materialenadvies en interieuradvies, 3D visualisaties , lichtplan, woninginrichting, tuinvisie.

De bewoners wilden efficiënter gebruik van het woonoppervlak van de vrijstaande woning. Hiertoe werd een nieuwe tuinkamer ontworpen met hoog plafond en een pannendak. Het dak loopt door tot boven een nieuwe buitenruimte met lamellenvloer. De tuinkamer met eethoek werd rondom voorzien van glazen gevels. De keuken werd verplaatst en voorzien van een glazen gevel. Keukenmeubilair werd voor het grootste deel hergebruikt met diverse aanpassingen en enigszins afgescheiden van het woon- en eetgedeelte door middel van een hoge wand. Aan de hand van een uitgekiend kleurenpallet werd het ontwerp een eenheid. Een afsluitbare lounge werkruimte kwam op de plek van de oude keuken. Een multifunctionele. De bestaande vloertegels waren nog leverbaar zodat slechts enkele nieuwe tegels aangeschaft hoefden te worden. Door bestaande meubels en nieuw ontworpen en gebouwde meubels en kasten te combineren bleef de investering binnen het budget. Klik hier voor lezen van artikel in het Verbouwblad.

Terug naar porfolio particulieren

Copyright Michael de Lange | Powered by HNDB Media