VERBOUWING – woonkamer, hal, toilet en keuken

Woonhuis 2 onder 1 kap Nijverdal

De gehele begane grond werd gemoderniseerd waarbij een flinke uitbouw aan de achterzijde werd ontworpen. Om het verlies aan tuinoppervlak te compenseren werd de oude garage sloopt, een nieuwe berging naar voren geplaatst. De situering van zitkamer en keuken werd omgedraaid voor praktischer gebruik, verbeterde lichtinval en meer privacy.De grote lichtstraat en glazen gevels gecombineerd met een flinke luifel over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning zorgen voor een bijzondere sfeer.

In het ontwerp werden tevens de hal en het toilet gemoderniseerd. Verrassend materiaal- en kleurgebruik en nieuwe, deels op maat gemaakte meubels completeren het beeld. Voor extra comfort werd op de gehele benedenverdieping vloerverwarming aangelegd.

Terug naar porfolio particulieren

Copyright Michael de Lange | Powered by HNDB Media