Interne verbouwing

Bed and breakfast, Oude Willem

Disciplines : interieurplan en verbouwplan, kleur- en materialenadvies en werktekeningen, tuinvisie.

De grote schuur naast de camping kreeg een grondige verbouwing. Een moderne landelijke stijl met veel comfort was de wens van de opdrachtgever opdat gasten zich in het stiltegebied thuisvoelen. Verblijf tot 15 personen. De indelingen zijn overzichtelijk. Maatmeubelen van steigerhout zijn in samenspraak door de handige opdrachtgever zelf gemaakt. Balken donker geschilderd en wandaccenten met Douglas hout. Er werd gewerkt met ecologisch en natuurliji verantwoord bouwmateriaal. Elke slaapkamer een kleurthema refererend aan de bosrijke omgeving.

De indelingen van de slaapkamers waren erg belangrijk om tijdig voor het seizoen open te kunnen gaan. In de voormalige schuur was het erg donker. Elke kamer op de verdieping werd derhalve voorzien van een daklichtkoepel en doucheruimte. Bestaande meubelen werden opgeknapt en het geheel werd binnen het gepland budget gerealiseerd. Het is een meerjaren plan waarbij de opdrachtgever zelf alles uitvoert. Naast de indelingen zijn middels idee schetsen handreikingen voor de tuin gedaan.

Terug naar porfolio zakelijk

Copyright Michael de Lange | Powered by HNDB Media